Těhotenství

Dobrý den, mám takový problém. Poslední mestruaci jsem měla 17.4., před týdnem jsem si dělala těhotenský test a byl pozitivní(předtím byl vždy negativní), včera jsem byla na ultrazvuku kvůli zjištění stáří těhotenství. Pan doktor tam ale vůbec nic neviděl. Mám veškeré příznaky těhotenství. Je možné že by se jednalo o falešné těhotenství? A pokud jsem těhotná méně než 5 týdnů, bylo by na ultrazvuku již něco vidět? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byl těhotenský test a vyšetření krve pozitivní, nemělo by se o falešné těhotenství jednat. Zárodek nemusel být na UZ ještě zachycen nebo nemusel být v děloze. Předpokádám, že Vás lékař pozval brzy na kontrolu. Vyptejte se ho na vše, co byste v souvislosti s Vaším stavem potřebovala vědět, na otázky jistě odpoví.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Jak zabránit dehydrataci při průjmu
Články: Jak zabránit dehydrataci při průjmu
S průjmem se zaručeně...
Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Články: Pomoci vstřebávat železo mohou i homeopatika
Každý desátý Čech má v těle...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Podezření na střevní zánět znamená podstoupit důkladné vyšetření
Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
Články: Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
V těhotenství přispívá ke...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co obnáší kolonoskopické vyšetření a jak se na něj připravit?
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: