Tehotenstvi

Dobry den,ctyri mesice se snazime o mimi,je to kratka doba na navstevu lekare?co muzu udelat pro to,aby se to povedlo co nejdrive?dekuji a odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Simčo! Zvláště, pokud jste předtím užívala HAK, může trvat dlouhé měsíce, nežli si Vaše tělo zase najde svůj přirozený menstruační cyklus. Pravděpodobnost početí zvýšíte tím, že budete souložit především v době plodných dnů (sledujte svůj cyklus, měřte si basální teplotu, souložte v době, kdy je pravděpodobnost otěhotnění nejvyšší). Žijte zdravě, jezte málo masa a mléčných výrobků, hodně zeleniny, ovoce, celozrnných výrobků. Vhodný je zdravý pohyb, sport. Lékařská pomoc se ordinuje po neúspěchu po roce pravidelného nechráněného souložení.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Články: Chlamydie: opravdová metla moderního člověka?
Možná jste o nich zatím moc...
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Mikrobiologické vyšetření
Články: Mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: