Těhotenství

dobry den mam takovy problem a chtela bych poradit co dal,v mesici cerven jsem mela normalne menstrulaci a po desti dnechjsem zacla tak zvane spinit a prisla kamaradka a vysvetlila jsem ji sytuaci a ta mi poradila abych si koupila tehotencky test tak jsem to udelala a ukazalo mi ze jsem tehotna tak jsem sla k lekari a vzali mi krev a neco ze je to nizky 44% ale pujdete znovu na krev po dvo dnech tak jsem vse co mela udelala a sla jsem znovu k lekari a rika mi pan doktor tak je to spatne asi mimino nebude kleslo vam HCG dolu misto na horu ze mi odumira bunka a ze se stim mam smirit ale delal mi ultrazvuk a rika pujdete znovu na krev tak nevim co s tim stalo se to nekdy nekomu myslite ze mimino bude nebo ne moc dekuji nechapu co to je 44% a pak ze je nizka ale nevim kolik dekuji moc Pavlina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlíno, někdy se stane, že se oplozené vajíčko neuhnízdí a je vyplaveno - mezitím nastoupají hladiny HCG a pokud se vajíčko vyloučí z těla, hladiny zase klesnou. Pokud hladina klesá, je dost pravděpodobné, že došlo právě k tomuto. Uvidíte opravdu až z dalšího vyšetření, ale pravděpodobnost, že těhotná nebudete, je vysoká.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: