Těhotenství

Dobrý den mam nevšední dotaz který mě trápí . Od srpna 2015 se snažím s přítelem o dítě a srpen nic , záři nic , tak pak jsem se na to vykaślala a řekla si ze to přijde přestala hlídat ovulaci. Mezi tim jsem měla nechráněný styk s milencem 26.9. , poslední menstruace začala 30.9. A v říjnu na konci nepřišla podle testu jsem byla těhotná a podle gynekologa jsem v 6 týdnu 9.11.2015 pri návštěvě teď mam strach zda dítě nemůže byt milence jelikož jsme se snažili a nic a pak jednou úlet a hned :( musela bych na potrat přítel by me zabil a chce test uz si ho dělal v prvním manželství prý pro klid duše , což ma právo . Prosím pomozte

Odpověď odborníka:

Pokud byla menses normálně silná a normálně dlouho trvající od 30.9 pak velmi pravděpodobně došlo k otěhotnění po ní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: