Těhotenství

Dobrý den pane doktore. Dne 15.11. u mě proběhla ovulace. S přítelem ze zdravotních důvodů provozujeme přerušovanou soulož. Styk byl den před ovulací, v den ovulace a den po. Přítel neejakuloval do mě, nicméně v den ovulace mi zanesl malé množství spermatu k děložnímu čípku na prstech. Dnes jsem 9 den po ovulaci a už čtvrtým dnem mám občasné lehké píchání v levém podbřišku, k tomu mi přítel řekl, že mám velké výkyvy nálad a i já sama na sobě pozoruji, že jsem dosti plačtivá. K tomu mám trochu oteklá prsa, ale bez bolestí. Dnes ráno jsem zkoušela těhotenský test, ale byl negativní, BT je již 9 dnem 37,1-37,4 stupně a čípek vysoko položený, měkký a uzavřený. Případné těhotenství by nám nevadilo, ale mám ještě 8 dní do menstruace a zítra mám nastoupit k plánovanému OP výkonu. Je tedy nějaký způsob jak zjistit zda-li jsem těhotná. Nebo to vše může být jen vsugerované? Děkuji za brzkou odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, za tak krátkou dobu nelze nijak zjistit, zda jste nebo nejste těhotná. S pozdravem dr. Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: