Těhotenství

Dobrý den, přítelkyně se ptá jestli je větší nebo naopak menší pravděpodobnost možnosti otěhotnění, když nedávno dobrala Norethisteron. Děkuji H.

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemá vliv. po dobrání NES je menstruace, a pak může otěhotnět.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: