Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství, před týdnem jsem byla u lékaře, kde mi potvrdili těhotenství 7+1 a srdíčko už bylo vidět. O víkendu jsem od dcery chytla střevní virózu a skoro celou sobotu jsem jen zvracela a nejedla, dnes už je vše v pořádku. Nevím proč mě to napadlo, ale udělala jsem si těhotenský test, který byl sice pozitivní, ale čárka byla světlejší, než ta, která mi vyšla před dvěma týdny, mohla nemoc nějak ovlivnit těhotenský test? Na kontrolu jsem objednaná až příští týden a už jsem měla jedou zamlklé těhotenství a jeden spontánní potrat, tak se bojím, aby se to neopakovalo. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemějte zbytečné obavy bylo by také vhodné vyšetřit krevní HCG které je podstatně přesnější protože je kvantitativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x