Těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda mohu byt těhotná v případě, že jsem dobrala balení antikoncepce a skončila mi včera sedmidenní pauza..menstruaci jsem dostala jako obvykle 4. den pauzy a třetí a čtvrtý den menstruace jsem mela pohlavní styk a nové balení již nenacinam. Mohu být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud jste brala antikonecpci pravidelně, tak byste těhotná být neměla. Ještě jste chránění, máte sedmidenní pauzu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: