Těhotenství

dobrý večer, chtela bych se vas zeptat na radu ... Posledni ms jsem mela 5.12. do ted stále nic , test jsem si delala dnes a je negativní ,bolí me břicho nebo spíš jen tlačí je mozne ze bych byla těhotná ?? Dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné vyšetření krevního HCG a ultrazvukem k stanovení diagnozy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: