Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat jestli by moje příznaky nějak nesouvisí s těhotenstvím. Bolí mě občas v podbříšku, rostou mi prsa a hlavně se mi zvětšuje břicho. Ze začátku jsem zvracela, ale to už přešlo. Těh. testy jsou ale negativní. Jestli bych byla těhotná, tak bych začínala druhý měsíc. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jsou testy opakovaně negativní a menses je v termínu o graviditu se patrně jednat nebude. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: