Těhotenství

dobrý den před 7 lety jsem jedla tabletky na otehotnění , ,povedlol se a ted mam 7 letou dcerku .Momentálně se spřítelelem snažíme o další miminko poosila jsem lekare jestli by mi nenapspal ty same prasky co pred 7 lety , ale lékař mě hned posíla na IVF . Před těmi sedmi lety jsem během těhotenství podstoupila operaci kde mi zjistily ze jsem jak normálně tak i mimoděložně tehotná a vzaly mi pravy vejcovod. Jinak nemám žádné problémy . Chtěla jsem se zeptat jestli to jde resit jinak nez tim umelym oplodnením . předem děkuji za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Tehotenstvi soucasne v dutine delozni a ve vejcovodu je velice raritni ale, jak jste sama zazila , je mozne. Pokud mate plne funkcni druhy vejcovod, t.j. pokud je pruchodny, sance na spontanni otehotneni urcite je. Zalezi take, Kolik je Vam let a jak dlouho chcete cekat, zda se to prirozenou cestou podari.Drzim palce.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Se zahozením poslední cigarety se dýchání začne zlepšovat téměř okamžitě
Klíště může přinést i smrt
Články: Klíště může přinést i smrt
Klíšťata mohou přenášet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Schizofrenie
Články: Schizofrenie
Schizofrenie, doslovně...
Tři důležité rady pro rychlejší otěhotnění
Články: Tři důležité rady pro rychlejší otěhotnění
Většina párů plánujících...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: