Těhotenství

Dobrý den p. Doktore, Minulí týden jsem zjistila, že jsem těhotná. Poslední menstruace byla 8.-14.2.2016. Pak už jsem menstruaci neměla, lépe řečeno v době kdy jsem si dělala těhu.test to byl 12-13 den co jsem nedostala menstruaci. Pro jistotu jsem si dělala znovu v pondělí 21.3. a vyšel pozitivní. Na gynekologii jsem objednaná, ale až na 13.4. Řekli mi at jím nějaké vitamíny co obsahuje kyselnu listovou, tak mi v lékarně doporučili s přídavkem vitaminu. Jenže, žiji v cizině a dělám celkem fyzicky náročnou práci. Pracuji jako pokojská a moje vedoucí zrovna nešetří, lépe řečeno mi asi nevěří. A někdy po pràci cítím mirnou bolest v podbříšku. Může se něco stát? A už asi týden mam kvasinky. Vím, žě během těhotenství je to běžné a já na to trpím dalo by se říct pořád. Může to plodu ublížit? Předem moc děkuji Marie

Odpověď odborníka:

I když by se jednalo o mykozu graviditě to neublíží, graviditu potvrdí teprve vyšetření včetně ultrazvuku do té doby je pravděpodobná ale ne jistá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: