Těhotenství

Dobrý den paní doktorko, právě mi vyšel pozitivní těhotenský test, je to zhruba 3 dny co jsem si dávala opravdu horkou koupel.Mohla jsem něčemu ublížit?Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud je gravidita zdravá a nekrvácíte, mělo by být vše v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: