Těhotenství

Dobrý den, Pani doktorko měla bych dotaz 29.3. mi byl pichnuty pregynl a po 14 dnech jsem si udělala tehotensky test a vyšel pozitivně ale dnes jsem začala krvacet myslite ze muzu byt tehotná. děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, teoreticky můžete, ale těhotenství se může také potratit, pokud bylo neprosperující. Proveďte test po krvácení.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: