Těhotenství

Chtěla jsem se zeptat. Před 5 týdny jsem měla chráněný pohlavní styk. (Kondom) od te doby jsem měla menstruaci v den termínu, kdy ji mám normálně mít. Těhotenský test, jsem si dělala před 14 dny. A byl na 100% negativni. Před 3 dny jsem si ho dělala znova a taktéž negativni. Přes to, mi neni dobře. A jsem unavená vic, než obvykle. Je možnost těhotenství? Děkuju za co nejrychlejši odpověď.

Odpověď odborníka:

Těhotenství je nepravděpodobné.
Ale pro jistotu zajděte ještě na gynekologii, kde provedou odběr krve.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: