Těhotenství

Omlouvám se asi je to jen hloupý dotaz a ja jsem hysterka ale rád bych se zeptal je nějaká šance na těhotenství v případě že ejakuloval na přitelkyni (mezi nohy) a ona nebere antikoncepci. Jedni přátele řikaji že kdyby i jedna kapak zatekla jakkoli je pruser a druzy at to neresim že když sex byl s ochranou a nic sem dovnitr neudělal že to nemám vubec resit. Kterí maji pravdu?

Odpověď odborníka:

Františku, ano, udává se, že riziko otěhotnění při sexu i přesto, že k ejakulaci dovnitř nedošlo, existuje, je sice malé, ale teoretická šance vždy je. Záleží také na dalších faktorech, např. plodných dnech Vaši partnerky. 100% metoda antikoncepce je pouze úplná sexuální abstinence, chcete-li riziko možného otěhotnění na příště snížit na minimum, užívejte vždy alespon 1 antikoncepční metodu, např. kondom. S pozdravem, k. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: