Těhotenství

Dobrý den. Již půl roku beru pravidelně HA a s přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk při kterém ale neejakuloval. Nebylo to v době menstruace ale cca týden po ní, kdy už jsem prášky zase brala pravidelně každý den v 19:00. Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná?

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: