Těhotenství

Chtěla bych se vás zeptat jestli mohu být těhotná, když jsem měla 4týdny spozdeni menzes a po 46dnech od posledního pohlavního styku jsem byla na krevních testech hcg který měl výsledek menší než jedna.tedy negativní a ještě jsem byla na gynekologii po pěti týdnech od toho pohl.styku a pan doktor mi udělal vaginalni ultrazvuk a také mi řekl ze je deloha bez známek těhotenství.Myslite ze mohlo být brzo na krevni test,nebo nemuselo na ultrazvuku být nic videt po pěti týdnech.měla jsem docela stresové období tak nevím jestli to mohlo ovlivnit menstruaci.děkuji vám za odpověď

Odpověď odborníka:

Lucie, těhotenství je spíše nepravděpodobné, 5. týden už na ultrazvuku známky těhotenství již většinou jsou. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: