Těhotenství

Dobrý den.přestala jsem brát antikoncepci přesně na Velikonoce.první měsíc jsem to dostala po 27Dnech.druhý měsíc už se nedostavila.teď už mám zpoždění 8dni a mocovy test ukázal pozitivní.dva testy jsem si udala přes den a třetí druhy den ráno.všechny tři pozitivní.teď mám obavy ,abych nebyla v mimodeloznim těhotenství.dnes mě bolí v podbřišku.na gynekologii jdu až příští týden.

Odpověď odborníka:

Bez vyšetření a ultrazvuku není možno na vaši otázku odpovědět v každém případě když by jste pociťovala bolesti nebo začala krvácet neodkládejte vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ani diabetici nemusí v zimě sedět za pecí
Články: Ani diabetici nemusí v zimě sedět za pecí
Prosedět celou zimu doma...
Parazitární nemoci kůže (2. díl)
Články: Parazitární nemoci kůže (2. díl)
Zavšivení je způsobeno vší...
Dlouholetí kuřáci mají větší sklon k depresím
Články: Dlouholetí kuřáci mají větší sklon k depresím
Finsko je zemí s největším...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak přežít život s depresí
Články: Jak přežít život s depresí
Když na člověka dolehne...
Sport je zátěží pro tělo i psychiku. Jak se dostat zpátky do formy?
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x