Těhotenství

Jsem v 5 až 6 týdnu těhotenství. Stalo se mi, že mě v noci probudil silný orgasmus se stahy dělohy, poté mě bolelo v podbřišku. Můj dotaz zní, zda toto nemůže ovlivnit negativně vývoj embria nebo způsobit potrat. (pozn.: v prvním týdnu těhotenství jsem špinila, poté problém ustal a nyní se vše při lékařských prohlídkách jeví v pořádku. Na posledním UTZ ještě nebyla známa vitalita těhotenství cca v 5 týdnu těhotenství).

Odpověď odborníka:

Vývoj by to poškodit nemělo,ale určitě tuto skutečnost sdělte vašemu gynegologovi

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x