Těhotenství

Chtěla bych se zeptat měla jsem nechráněny styk. Hned druhy den jsem dostala menstruaci a soucasně sem užila i postinor. Po tydnu po mentruaci sem měla špinění. Ted bych mela menstruaci mit,ale mám spoždění asi tyden . Jaká je pravděpodobnost otěhotnění. ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost těhotenství je nulová, Postinor funguje se spolehlivým efektem. Navíc jste byla v době neplodných dní.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x