Těhotenství

Dobry den, mam podezreni, ze jsem tehotna. Abych to uvedla na pravou miru, pritel mel problem si nasadit kondom, takze jej nekolikrat prevratil nez si ho nasadil, tudiz je mozne, ze byl od preejakuatu a nasledne co do me vnikl, me to strasne bolelo, takze po par zasunutich, jsem mu rekla, ze dost a uz nic nebylo. Mela jsem pri tom menstruaci. Stalo se to pred dvouma tydnama a od te doby se mi hodne meni nalady a par dnu jsem i spinila/mela menstruaci. Mam par priznaku, tykajicich se tehotensti, ale nejsem si jista, zda je vubec mozne, abych byla tehotna. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Gravidita se nedá vyloučit i když není příliš pravděpodobná ,udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: