Těhotenství

Dnes jsme byla na UTZ kvůli obavě z mimoděložního těhotenství, protože mě od soboty pobolívá levá strana podbříšku. Současně mi ze dne na den zmizely poměrně už výrazné těhotenské příznaky - silná bolest prsou, nechutenství, nevolnost a stahování a tlaky v podbříšku. Lékařka dle UTZ mi řekla, že jsme 5+4tt a že mám gestační váček 10mm, ale že nevidí žloutkový váček ani embr. pol, ale že uvidíme na dalším UTZ v pondělí. Je možné, že když mi zmizely přiznáky z ničeho nic, že došlo k zastavení vývoje, a proto není ani vidět nic jiného než 100 prázdný gestační váček, Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, je to přesně tak jak píšete. Je opravdu možné, že došlo ke spontánnímu zániku těhotenství a bude následovat spontánní potrat. Určitě vám při plánovaném kontrolním ultrazvuku řekne lékařka více. Vždy je vhodné vyčkat opakovaného vyšetření

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: