Těhotenství

  • Dotaz od: ademkagabina
  • Publikováno: 6.10.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý večer,chtěla by jsem vas poprosit o radu zda mohu byt tehotna?Před týdnem mi skončila menstruace ktera mi normálně trvá 3 dny a trvala pouhe dva dny a po tydnu se mi ukazalo slabe krváceni které trvalo jen necelý den.A ted už to nemám ale pořad mam pocity jako bych to měla znova dostat.Může to být i jiný problem?Děkuji moc za odpověd!S pozdravem gabina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, udělejte si těhotenský test, nevím, jak bych mohla odhadnout jestli těhotná jste nebo ne - to se bez testu prostě nedá. Nejlepší je udělat si potom ještě jeden test v odstupu cca týden, pro jistotu, v prvních fázích těhotenství nemusí být první test spolehlivý. Pokud máte nějaké divné pocity, nechcete žít v nejistotě, nebude od věci navštívit gynekologa, stejně je nepřesnější test na těhotenství u gynekologa z krve. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Články: Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Vaskulitidy jsou zánětlivá...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Články: Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Divertikly jsou výchlipky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: