Těhotenství

Dobry den, mám dotaz. Rozhodla jsem se ukončit HA, menses jsem normálně dostala, ale jen na dva dny, třetí den špinění a čtvrtý den jsme s přítelem měli nechráněný styk.. je to týden a je mi divně od žaludku, mám nafoukly podbřišek a píchá mě na levé straně v podbřišku, trápí mě bílý a hustý vytok, mám neustálý hlad a pak je mi ouvej, je možnost těhotenství? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, příznaky těhotenství to pravděpodobně nebudou, je to příliš brzy, ikdyž v medicíně není nic vyloučeno:) může to být ovulace, nastupování cyklu. test proveďte cca 3-4 dny po vynechání menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: