Těhotenství

Dobrý den, jsem ve 32.tt, a už více jak týden mám průjem - není nijak dráždivý , nutkavý. Ale bohužel mám pocit, že cokoliv pozřu, tak hned vrátím. Tedy musím chodit opravdu po každém jídle, stačí i po čtverečku čokolády. Magnesium beru několik let, před měsícem jsem dávku zvýšila. Mám se obávat o miminko? A ještě jsem se chtěla zeptat, dítě mám v KP poloze, zatím se netočí, vím, že má ještě čas, ale ptám se raděj, jelikož mám nedomykavost mitrální chlopně, byl by nutný CŘ? Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Průjem může být způsoben vyšší dávkou magnesia zkuste se vrátit na původní dávku, vzhledem k nedomykavosti chlopně bude porod veden tak aby byl pro vás i plod co nejšetrnější, nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: