Těhotenství

Chtěla bych se zeptat jestli je možnost že jsem těhotná? 20.8 se mi měla dostavit MS už mám 17 dní zpoždění 24.8 jsem si dělala těhotenský test a byl negativní během te doby mě kolikrat pobolíva podbřišek jako při MS dnes my to nedalo zašla jsem k doktorovi udělal mi ultrazvuk a řekl že těhotná nejsem, žádnou krev mi nebral . Předem díky za odpověd

Odpověď odborníka:

Můžete svého gynekologa nebo praktického lékaře požádat o vyšetření HCG z krve. Hodnota choriového gonadotropinu stoupá od 2.-3. týdne gravidity. Ultrazvukové vyšetření v té době nemusí ještě nic prokázat. Je vhodné ho provádět až 6 týdnů po oplodnění. Můžete také zopakovat těhotenský test. Ten již může být v této době pozitivní.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: