Těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. Menstruaci jsem dostala 23.7., trvala jako obvykle 6 dnů, 4.8. jsem měla nechráněný pohlavní styk, ale bez ejakulace dovnitř, asi po 8-10 hodinách jsem si vzala tabletku Escapelle, další menstruace se mi dostavila o 4 dny dříve, byla trochu bolestivější, ale trvala taky 6 dnů. Už první den jsem začala brát HA Dienille (měla jsem jí vysazenou asi 3 roky). Ale druhý týden braní HA jsem měla zánět močových cest a dostala jsem antibiotika Furolin, HA jsem pořád poctivě brala ve stejnou hodinu a po týdnu braní antibiotik jsem měla nechráněný pohlavní styk bez ejakulace dovnitř. V dalších dnech jsem měla ještě několik styků, ale bez ejakulace dovnitř. Další menstruaci jsem dostala 4.den po dobrání platíčka (8.9.), ale nezvykle slabou a jen dva dny. Těhotenský test jsem si dělala 22.8., 31.8., 8.9. - odpoledne a 9.9. hned s ranní močí, všechny byly od různých firem a všechny vyšly negativní. Pár dnů před menstruaci mě pobolívala prsa a v období menstruace jsem měla a pořád mám nezvykle nafouknutější břicho. Myslíte si, že mohu být těhotná?? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den , užila jste postkoitální antikoncepci správně, rovněž tak Dienille , který jste užívala každý den, otěhotnění je krajně nepravděpodobné.. Bolesti prsou se asi stahovaly k antikoncepci a jejím vedlejším projevům. navíc těhotenské testy byly negativní. Můžete býtbez obav. s pozdravem MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: