Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se informovat jak postupovat v případě, kdy klientka navštívila gynekologa, gynekolog provedl prohlídku vč.ultrazvuku, veškeré výsledky byly v pořádku. Předepsal antikoncepci a po měsíci kdy klientka navštívila jiné zdravotní zařízení kvůli zdravotním problémům ji lékařka oznámila, že je v 17týdnu těhotenství. Je v tomto případě možná interupce ze zdravotních důvodů? Byl měsíčním užíváním antikoncepce ohrožen vývoj již cca dvouměsíčního plodu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nejrozumnější postup v této situaci je se vší dokumentaci navštívit oddělení lékařské genetiky,kde jasně určí zda plod mohl být poškozen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: