Těhotenství

Chtěla bych se zeptat. Jsem téměř v 16tt a od začátku těhotenství mě provázela občasná bolest v podbřišku. Nyní již tak 14 dní žádnou bolest nepociťuji a potřeba častějšího močení také ustoupila. Neznamená to něco špatného - zastavení vývoje? Nebo je tento stav počátkem 2 trimestru běžný? Děkuji Vám mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Váš dotaz byl přeposlán specialistovi: gynekolog-porodník

S pozdravem

MUDr. Gabriela Rybářová
MUDr. Gabriela Rybářová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance Dobřany - RYSTRA INTERNA s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: