Těhotenství

Je možné, aby byl pozitivní těhotenský test s citlivostí 10 hcg za 5 dní po pohl, styku? Vím, že se má dělat 14 dní po, ale měla jsem ho pozitivní a podle hcg, co mám v krvi, je divné, že by vzniklo těhotenství ze styku 14 dní před tímto.

Odpověď odborníka:

Těhotenské testy jsou hodně citlivé a hodně spolehlivé, pokud vám vychází pozitivní, tak těhotenství je vysoce pravděpodobné. HCG bývá též zvýšeno, nepíšete, jakou jste měla hodnotu. Ještě vyčkejte - test zopakujte a pak navštivte gynekologii. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: