Tehotenstvi

Dobrý den, potreboval bych se zeptat.Moje přítelkyně bere antikoncepci jaká je pravděpodobnost že otěhotní.Děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši! Pokud ji bere tak, jak má (nevynechává, nezapomíná) a není nemocná (řadaléků snižuje účinnost), pak je velmi dobře chráněna a pravdeěpodobnost otěhotnění je zcela minimální. Viz pearlův index, např. zde http://www.gyn.cz/tree.php?up=5

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x