Tehotenstvi

Dobry den, je to 17 dni nazpatek, co jsem si zapomela vzit jeden prasek antikoncepce, druhy den jsem si ho hned vzala, ale zaroven jsem to i hned dostala, coz se mi nikdy nestalo. Do tydne takove to spineni zase zmizelo. Vcera jsem mela sex, nemuze se stat, abych otehotnela?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino! Těhotenství nelze nikdy vyloučit, ani když berete antikoncepcei pravidelně a stále. Čili ano, otěhotnět můžete. Jistotu Vám dá test. tne u lékaře, z krve, je přesnější než ten volně prodejný z moči. Navím jako u antikoncepic užíváte ,ale držte se rad z příbalového létáku, který si celý přečtěte. Spojte užití HAK s nějakým každodenním rituálem. Třeba čištěním zubů. Pokud si zuby denně nečistíte, pak třeba s ranním močením.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: