Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké je riziko otěhotnění pokud beru asi 6 let antikoncepci a během 2-3 měsíů jsem asi 3x zapoměla vzít prášek.Kondom používáme vždy. Pozná lékař (gynekolog) těhotenství při běžné preventivní prohlídce? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud používáte kondom, tak jste i přes nepravidelnosti v užívání chráněná. Při běžné prohlídce, pokud by šlo o časnou graviditu, lékař nemusí vůbec nic poznat. Na ultrazvuku se pak pozná embryo v děloze až ve chvíli, kdy tam z vejcovodu doputuje, dříve ne.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x