Těhotenství?

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se zeptat,zda jsou těhotenské testy(použila jsem GS mamatest) jestli jsou 100%ní. Brala jsem delší dobu antikoncepci yaz a bohužel jsem si měla zakoupit novou, ale neměla jsem peníze, je poněkud dražší, než ostatní antikoncepce. S přítelem jsme spolu spali třikrát, přítel tvrdí, že se určitě nemusím bát,ale vždy jsem se takové situace bála. Je to už cca 14 dní, a během té doby jsem si udělala již tři zmiňované testy a všechny byly negativní, bohužel menstruaci stále nemám, ale břicho mě trochu pobolívá, ale zatím nic, ráda bych se zeptala, zda mám těmto testům věřit!? Popřípadně jsem přemýšlela o navštívení mého gynekologa, ale tady se dočítám, že by mi stejně nemusel nic zjistit. Prosím poraďte, předem mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martino! Pokud je to už 14 dní co se vám nedostavila očekávaná menstruace, je nepravděpodobné, že by byl těhotenský test třikrát po sobě falešně negativní. V případě, že chcete mít naprostou jistotu, doporučuji vám navštívit vašeho gynekologa, který vám může nechat stanovit hormon hCG z krve, což je velmi citlivá metoda pro zjištění těhotenství.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: