Těhotenství

  • Dotaz od: Petra Kaniová 1978
  • Publikováno: 17.3.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,u mě vyšetření UZ ledvin probanka:P ledvina není na UZ diferencovatelná,susp.agenese aplasie,hypoplasie atd. a lehká v.s.kompensatorní hypertrofie L ledviny.Tohle v roce 2009 po porodu císařským řezem ve 29+5,clapec se narodil živý,váha 1100,u díděte agenese ledvin,syndrom Potterové.Bylo to mé třetí těh.dva předchozí spont.Partner má obě ledviny zdravé,Chci se zeptat,jakou máme šanci na zdravé miminko a jaká všechna vyšetření máme podstoupit,aby jsme měli jistotu,že jsme nic nezanedbali,četla jsem něco o preimplantační genetické diagnostice atd.Je to šest měsíců po genetickém vyšetření a sonu ledvin,ale v posledním týdnu mě pobolívá v místě ledviny,ale i na pravé i levé straně,nerozpoznám jestli to jsou záda nebo ledvina,tak jestli se nemám objednat na vyšetření.Moc děkuji za odpovědˇPetra

Odpověď odborníka:

Pokud máte jakékoli obtíže, které by mohly souviset s ledvinami ( bolesti, infekce..), určitě lékaře navštivte. Doporučuji návštěvu obou rodičů v genetické poradně.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: