Těhotenství ?

Chtela jsem se zeptat pred 2mesici jsem vysadila anrikoncepci a prvni mestrulace po vysazeni byla normalni ale tenhle mesic jsem dostala menstrulaci jen na 3dny a jeste ktomu spis spineni.je mozne ze jsem tehotna ikdyz jsi dava pritel pozor?dekuji za radu katka

Odpověď odborníka:

Zdravím Vás... může se jednat jen o poruchu cyklu, ale těhotná být můžete...udělejte si test nebo pro jistotu i gynekol. vyšetření, jinak se to vyloučit nedá...díky, pěkný den

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: