Těhotenství

Chtěla bych se zeptat.. 5.10. jsme měli s přítelem pohlavní styk s tím, že se do mě udělal. Druhý den sem však dostala menstruaci, ale nebyla taková jako dřív..byla slabší a trvala 3-4 dny. Poslední den byla jen hnědá krev neboli špinění. Od té doby mě provází celo denní nevolnosti a občas bolesti v podbřišku, jakoby tlaky nebo lehké píchnutí. Test je zatím negativní, je to 12 dní od styku. Je tu možnost že bych mohla být těhotná nebo je to spíše vyloučené? Nejraději bych si zašla ke svému gynekologovi ale nevím, kdy by to šlo na ultrazvuku poznat. Mockrát děkuji. :-)

Odpověď odborníka:

Myslím, že je těhotentství nepravděpodobné-nicméně pro 100% jistotu doporučuji si provést ještě test v den předpokládáné další menstruace.
NIcméně pokud se těhotenství obáváte, doporučuji příště použít některou metodu antikoncepce a nespoléhat se pouze na plodné a neplodné dny;-)
S pozdravem,
MUDr. KLímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé, Poliklinika Budějovická, Praha 4

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: