Těhotenství

  • Dotaz od: Zuzana Hynková
  • Publikováno: 14.5.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, Již skoro rok se s přítelem snažíme o miminko. Já mám převrácenou dělohu (vím, že to není nic zásadního) a příteli teď zjistili cukrovku 1.typu a musí si píchat inzulín. Ráda bych se zeptala na Váš názor, zda máme v nejbližší době šanci otěhotnět? Má cukrovka na to velký vliv? Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Zuzana

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Cukrovka plodnost negativně ovlivňovat může. Jak je tomu u vašeho přítele se dá zjistit poměrně jednoduchým způsobem - provedením spermiogramu. Pokud se o miminko snažíte už téměř rok, je pomalu načase, abyste byla z hlediska plodnosti podrobněji vyšetřena vy i vás partner.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: