Těhotenství?

Dobrý den, asi měsíc mě pobolívá břicho na pravé straně. Je to takové bodání. Nebolí to celý den, ale několikrát během dne to cítím. Užívám antikoncepci. Před pár dny mě stále bolela hlava, poslední týden mám silné výkyvy nálad, rozbrečí mě cokoliv. Přitom si uvědomuji iracionalitu svých pocitů. Je možné otěhotnět přes pravidelné užívání antikoncepce? Nebylo žádné zvracení, průjem, nebrala jsem žádné jiné léky. Pokud mám podezření na hormonální nerovnováhu, mám se obrátit na gynekologa nebo to nespadá do jeho odbornosti? Děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Gabrielo! Vyloučit těhotenství je vhodný počáteční krok. Konsultaci u obvodního lékaře bych doporučil jako krok druhý. Otěhotnět lze i přes pravidelně a bezproblémově užívanou HAK, i když je to velmi vzácné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x