Těhotenství

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, 11.6. se mi nedostavila menstruace, s přítelem jsem mela nechráněný přerušovaný pohlavní styk. 4.8.2009 se mi narodila holcicka, do ledna jsem brala Cerazette, ale pribirala sem tak sem ji v lednu brat prestala.Pak jsem mela cyklus nepravidelne,ale duben, kveten uz byl tak nejak stejne.V cervnu jsem to ale uz nedostala, muzu byt tehotna? Test jsem si delala 4krat, posledni 18.6. byl negativni, taky nemam zadne jine priznaky, test si chci udelat ted znova 10.7. Jen dnes 5.7. jsem mela slaby spineni, jen jednou, muze to neco znamenat? Jak hodne jsou testy spolehlivy?A muzu takhle 11.mesicu po porodu mit nepravidelnou menstruaci? Dekuji za odpoved Andrea

Odpověď odborníka:

Dobrý den, menstruace může být samozřejmě nepravidelná kdykoli (bez ohledu na kojení, porod nebo tak..), ale doporučuji vám, i když bude test negativní, navštivte svého gynekologa, aby se vyšetřila příčina nepravidelnosti. Mohou se za tím skrývat i jiné problémy...takže pro jistotu se nechejte vyšetřit, nejspíše bude vše ok, ale nedá se to bez vyšetření určt. Také můžete požádat o jinou antikoncepci, která by vám mohla vyhovovat více, existuje jich mnoho mnoho druhů, jistě bude nějaká "sedět" i vám. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: