Těhotenství

Dobrý den, jsem v 6 týdnu těhotenství a už 5 měsíců se léčím na Erythema nodosum, přičemž poslední antibiotika - 10 denní, jsem brala v 2 týdnu těhotenství (nevěděla jsem že jsem těhotná). A poslední kortikoidu jsem užívala do konce dubna. Chci se zeptat, zda antibiotika nemůžou mít špatný vliv na plod, a zda i tato nemoc nemůže mít nějaký dopad na miminko během celého těhotenství. Zatím stále neznáme příčinu Erythemy. Děkuji Česlarová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Antibiotika se sice v těhotenství nedoporučují, nicméně v prvních dvou týdnechy bě žádné riziko hrozit nemělo. Co se erythemy týče, doporučuji konzultaci a sledování přímo s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: