Těhotenství

  • Dotaz od: Misanek3108
  • Publikováno: 22.7.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den,už 4 roky užívám hormonální antikoncepci-.Chtěla jsem se izeptat ,snažíme se s partnerem o miminko a chtěla bych vědět za jakou dobu po vysayzeni antikoncepce je možné otěhotnet?děkuju předem za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Míšánku! To bývá různé. Obecně hned další cyklus po poslednáím chráněném je plodný. V praxi tělu nějakou dobu trvá, nbež si rozvzpomene na svůj původní cyklus. Mohou to být dlouhé měsíce, i rok.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: