Tehotenstvi

Dobrý den, už jsem sem psala tento dotaz ale asi se někde stala chyba tak píši znova. beru antikoncepci Pramino a v úterý jsem si prášek zapoměla v práci vzít.Ve středu jsem si vzala, ve čtvrtek také a v pátek jsem měla bohužel styk s přítelem a večer jsem si vzala prášek páteční a ten, co jsem zapoměla.Myslíte že se něco může stát?Sice přítel a babička mě uklidnují že ne ale já se bojím.Moc vám děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství je velmi málo pravděpodobné. Podle toho, jak píšete, že jste užívala prášky před stykem, hladina hormonů nejspíš neklesla pod ochrannou mez. Co se týče užívání dvou prášků naráz se nedoporučuje. Pokud zapomenete vzít tabletu a vzpomenete si až s další tabletou (tj, až když uplyne 24 hodin od doby, co jste měla zapomenutou tabletu vzít), zapomenutou tabletu vynecháte a nedáváte si ji s další ani žádnou následující tabletou. Jinak pokud máte obavy, že jste těhotná, vyhledejte svého gynekologa, který s jistotou určí, zda jste těhotná nebo ne.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x