Těhotenství

Dobrý den, beru antikoncepci pramino, kde beru tablety tři týdny a poté mám týdení pauzu. Prášky jsou dány od nejslabších po nejsilnější a já jsem zhruba před měsícem užila dvakrát tabletu, pak jsem jeden den zapoměla, další dva dny jsem tabletu užila a ten další den jsem měla nechráněný styk. Má gynekoložka mi řekla že by ty prášky měli být i tak silné ale riziko tehotenství tam je. Včera jsem dostala menstruaci ale zaslechla jsem že je i v těhotenství možné mít menstruaci.Test si dělat nechci protože jim nevěřím, bylo by tedy možné aby mi na gynekologii nebo u obvodního lékaře odebrali krev?Někdo říká že se to podle té krve dá zjistit jestli jsem těhotná nebo ne, Děkuji Vám

Odpověď odborníka:

Podle mého názoru si klidně ten test z lékárny můžete udělat. Navíc se domnívám, že těhotná nejste. Ale pokud máte pochybnosti, není problém, aby vám lékař provedl vyšetření hCG z moči či krve, požádejte ho o to.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: