Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám menší problém.. Beru 3 měsíc antikoncepci ale také beru antibiotika a tak by mě zajímalo jestli můžu otěhotnět?? děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jde o to, která antibiotika - jaký druh (skupinu) - berete. Ptejte se svého lékaře, který atb ordinoval, zda jsou pro těhotenství bezpečná /obecně se mohou brát penicilinová a makrolidová antibiotika to však laikovi nic neřekne, informujtese raději, prosím, u lékaře/. Nejlepší by bylo "těhotnět" až budete plně zdravá. Pokud jde o obavy, že byste mohla při kombinaci HA a ATB otěhotnět, ,také závisí na druhu antibiotika. Používejte raději při sexu vždy kondom do té doby, než atntibiotika doberete. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: