Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možnost, že jsem otěhotněla, když pravidelně užívám hormonální antikoncepci, ale přibližně v polovině cyklu jsem jednu pilulku zapomněla vzít a měla jsem s přítelem sex. Druhý den jsem pilulku vzala, ale bohužel to bylo víc jak 12 hodin, do kterých se říká, že zpoždění s pilulkou nevadí. Přibližně 16. Myslíte, že je velká pravděpodobnost s otěhotněním? Děkuji za odpověď. Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, šance je malá, ale zcela vyloučit se těhotenství nedá a to ani při naprosto pravidelném užívání antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: