Těhotenství

Dobrý den chtěla jsem se zeptat má pozitivní revmatoidní faktor vliv na otěhotnění.Už 3 roky se snažíme otěhotnět a stále nic.Já jsem po operaci cysty,naděla mi pěknou paseku,měla jsem srůsty a úplně slepené vaječníky.Teď po operaci by to mělo být vše v pořádku,vejcovody mám průchodné.Operace proběhla 28.2.Manžel mám spermiogram velice dobrý. A mě na imunologií zjistily zvýšený revmatoidní faktor(stále mám vysoká LATEX kolem 122)Beru už 2 měsíce Prednison 5,tak jsem se chtěla zeptat jestly má vliv na otěhotnění ten pozitivní latex.Jinak ASLO,CRP,SEDIMENTACI,LEUKOCYTY mám vše v pořádku.Děkuji

Odpověď odborníka:

Sám o sobě revmatoidní faktor nemá na otěhotnění vliv,spíše bych videl problém v té operaci cysty i když je to od ní krátký odstup,než aby se efekt dal zhodnotit .Prednizon vliv na otěhotnění nemá Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pět kroků pro správnou aplikaci očních kapek
Články: Pět kroků pro správnou aplikaci očních kapek
Zkušenosti lékařů i jejich...
Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Články: Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Kolísavý krevní tlak, který...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Bolestivý sexuální styk u ženy? Odpovědí je lubrikant
Články: Bolestivý sexuální styk u ženy? Odpovědí je lubrikant
Stále častěji se v naší...
Alergie na jahody a jiné ovoce
Články: Alergie na jahody a jiné ovoce
Ovoce z čeledi růžovitých...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: