Těhotenství?

Dobrý den, můj problém je následující. Již několik dní mne trápí pocit tlaku v žaludku a chvílemi i pocit nevolnosti. Měla jsem i několik dní na dotek bolestivé bradavky, nyní už je to však lepší. Cítím občasné píchání v podbřišku. Beru antikoncepci Sunya a v posledních několika měsících jsem neměla problém s vynecháním pilulky, i menstruaci jsem měla normální. Poslední pohlavní styk jsem měla 10.4. Od 15.4. jsem se léčila se zánětem ledvin, antibiotika jsem dobrala v úterý 26.4. Zhruba od 28.4. mne trápí uvedené příznaky. Myslíte si, že mé problémy souvisí s nemocí kterou jsem prodělala nebo se může jednat o těhotenství?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná zřejmě nebudete, už vzhledem k tomu, že užíváte antikoncepci a menstruace se dostavila normálně. Vaše potíže mohou souviset i s proběhlou antibiotickou léčbou. V případě pochybností můžete provést jednoduchý těhotenský test, který lze zakoupit v každé lékárně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: