Tehotenstvi

Dobry den,mam dotaz ohledne ockovani proti rakovine del.cipku..Chceme s pritelem hned po ockovani zalozit rodinu..Je mozne zacit hned po ockovani,tedy 3.davky? Jestli ne tak prosim poradte kdy,aby to neohrozilo me ani dite..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po očkování se obecně doporučuje odstup s plánováním těhotenství. Doporučila bych vám vyčkat 1 měsíc.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: